Skip to content

Vi som jobber i Hey Honey vil at du skal trives, la deg inspirere og kanskje driste deg til noe ekstra. Vi har hele tiden utvidet vårt sortiment og tar sjansen på at du vil like det vi gjør. Sammen med dyktige kolleger er hver dag en ny mulighet. Velkommen til oss i Ålgårdbyen og byens beste kaffe!

hey honey - bier

LOVE
WHAT YOU DO,
DO WHAT YOU
LOVE!

HEY HONEY er en kaffebar og etter hvert også en livsstilbutikk etablert i 2014 som fikk navnet Hey Honey. Det er ingen tilfeldighet. Det handler om kjærlighet til jobb, mennesker og miljø. I de årene vi har holdt på har vi lært mye, ikke minst hvem vi kan stole på og samarbeide med.

Vi holder til på Ålgård utenfor Sandnes – og Stavanger. Hele tiden på Amfi Ålgård og i «Ålgårdbyen» – altså i sentrum. Her har vi lagt alle eggene i kurv og etter hvert bygget en solid bedrift med svært dyktige medarbeidere. De er hele vår suksess, likeså våre trofaste og lojale kunder, fra tidlig morgen til langt på kveld. Vi kjenner hverandre, vi bor på samme sted og er takknemlige for hver dag som går. Sammen med senteret har vi utviklet oss og vokst med mer plass, større varesortiment og vi tar sjansen på å «strekke» merkevaren til stadig flere muligheter.

Vi har nylig åpnet vår egen interiør- og designavdeling, knyttet til oss leverandører fra inn- og utland og inngått avtaler med noen av Skandinavias sterkeste merkevarer innen møbler, belysning og interiørprodukter. Vi har lagt spennende planer for de nærmeste årene, og ser frem til hver eneste dag vi møter kunder som tar turen innom for sin daglige dose med fersk kaffe, «rekesjeva» og fine interiørvarer som nye lamper, en moderne sofa eller plommer fra Syse Gård i Hardanger.

HEY HONEY serverer fersk kaffe, nybakte bakervarer og gjerne påsmurt med lokal ost, skinke og posteier fra salatbaren vår. Vi skal servere gode kaker, is og sjokolade, enkle og smakfulle varmretter, salater, pizza og den aller beste honningen vi klarer å oppdrive fra våre lokale bier.

Saft, honning, kaffe, sjokolade, oljer, krydder og gavepakker kan også kjøpes over disk. I tillegg til mat og drikke har vi bøker og kunst. Vi har vår egen kunstfotograf med bilder fra vårt eget nærmiljø.

Vi har egen interiøravdeling (HEY HONEY HOME) med norsk, dansk, spansk og italiensk design og andre godsaker. En ordentlig trivelig butikk og kaffebar (HEY HONEY COFFEEBAR) som ikke er redd for å gå sine egne veier.

Bakgrunnen for vår suksess som kaffebar og livsstilbutikk, er dyktige medarbeidere og en klar visjon; Make People Happy! som er Walt Disney´s og det kan vel ikke sies bedre. Vi valgte: For Vennskap, Nytelse og Nye Fristelser!

HEY HONEY VISJON
Vi skal være et Møtested for Vennskap, Nytelse og Nye Fristelser.

HEY HONEY VERDIER
Smakfullt, ekte og ærlig – som naturen selv.

 

Back To Top