skip to Main Content
Husk du kan også bestille alt fra vår MENY som Take Away – 904 18 149

Marit kommer fra det søte liv i Frafjord.
På kjøkkenet sammen med farmor lærte hun at den beste maten ble laget fra bunnen av. Mye ble dyrket og mye produserte de selv på gården.
«Dette har jeg tatt med meg videre i livet og jeg er fortsatt opptatt av gode smaker med gode råvarer!»
Brenner for at folk skal kunne ta bevisste valg der kvalitet foran kvantitet er viktig. Og ikke minst at sosialt og godt lag står i sentrum.
Fritiden mener hun er best å bruke på turer i de majestetiske Frafjordfjellene, være sammen med gode venner eller på sofaen med en dritbra serie!

Julia er en kaffeglad småbarnsmor som får ny energi av å treffe fine og hyggelige folk på jobben i kaffebaren.
Oppvokst i Tyskland, fristet friåret i Norge etter videregående – men det ble så mye mer! Først traff hun blink med kjærligheten til en kjekk Brynekar, så falt hun for landet og alt det flotte Norge har å by på! Det ble etterhvert reiselivsstudier ved Norsk Hotellhøyskole, familie og hus på herlige Ålgård. Etter noen år i regnskapsbransjen, fristet en arbeidshverdag med mer fart og gode møter fjes til fjes. «Jeg er så glad i å ha gjester og stelle i stand! Da kommer smilet helt av seg selv!»

Gunhild Lovise har helt fra hun var liten vært interessert i mat og råvarer. Noe av det hun liker best med å jobbe på Hey Honey, er den høye kvaliteten på råvarene, og at vi lager mye av maten selv fra bunnen av. Gunhild Lovise ønsker å inspirere folk til å lage mat som både smaker godt og gjør godt. Hun skriver kokebøker og holder matkurs der maten er naturlig, uten gluten og melk. «Vi er stolte av det du får til, Gunhild – og er glade for at du jobber hos oss!»

Lisbeth er oppvokst på Ålgård og har bodd her hele livet bortsett fra 18 måneder i Australia hvor hun fullførte en Bachelor i Visuell Kommunikasjons-teknologi. Erfaring som designer, marked, support og gründer.
«Å ta vare på miljøet og naturen rundt oss, har vært en sannhet og selvfølge for meg siden jeg var 10 år. Stor interesse for form og farger og jeg har et godt blikk for både helhet og detaljer». Utvikling er viktig, så i juni 2020 ble hun ferdig utdannet coach/mentor. Lisbeth driver også eget coach, idé og konseptutvikling firma, Hjerte Kraft. På fritiden liker hun å lade batteriene med fjelltur, svømming, matlaging, nye opplevelser, kulturelle arrangement og praktiserer yoga og meditasjon. «Det er viktig for meg at du får en god opplevelse i butikken, og blir inspirert til å handle noe flott og nyttig for deg selv eller de du vil kjøpe en gave til».

LYST TIL Å JOBBE I HEY HONEY? Vi leter hele tiden etter flinke
medarbeidere og er du glad i mennesker, vet å smile og er interessert i kaffe,
pizza, god mat og drikke, interiør, kunst og design – hører vi gjerne fra deg.

Vi i HEY HONEY jobber hver eneste dag med å bygge en god kultur og godt
miljø på arbeidsplassen. Vi har det travelt og liker oss når det koker litt. Våre
kunder er vårt viktigste fokus – ikke bare bygninger og ting.

POST/BESØKSADRESSE HEY HONEY; Ole Nielsensvei 25, 4330 Ålgård

Take Away, Gavepakker, Arrangement – ring oss gjerne – eller send oss en mail!

MARIT KOMMEDAL, daglig og faglig leder / partner
+47 952 30 856 marit@heyhoney.no

Hey Honey AÅ, Ole Nielsensvei 25, 4330 Ålgård
Org. nr: 913313186 MVA
MAIL; algard@heyhoney.no TLF; 90418149

Back To Top