skip to Main Content
Husk du kan også bestille alt fra vår MENY som Take Away – 904 18 149

Marit kommer fra det søte liv i Frafjord.
På kjøkkenet sammen med farmor lærte hun at den beste maten ble laget fra bunnen av. Mye ble dyrket og mye produserte de selv på gården.
«Dette har jeg tatt med meg videre i livet og jeg er fortsatt opptatt av gode smaker med gode råvarer!»
Brenner for at folk skal kunne ta bevisste valg der kvalitet foran kvantitet er viktig. Og ikke minst at sosialt og godt lag står i sentrum.
Fritiden mener hun er best å bruke på turer i de majestetiske Frafjordfjellene, være sammen med gode venner eller på sofaen med en dritbra serie!

Julia er en kaffeglad småbarnsmor som får ny energi av å treffe fine og hyggelige folk på jobben i kaffebaren.
Oppvokst i Tyskland, fristet friåret i Norge etter videregående – men det ble så mye mer! Først traff hun blink med kjærligheten til en kjekk Brynekar, så falt hun for landet og alt det flotte Norge har å by på! Det ble etterhvert reiselivsstudier ved Norsk Hotellhøyskole, familie og hus på herlige Ålgård. Etter noen år i regnskapsbransjen, fristet en arbeidshverdag med mer fart og gode møter fjes til fjes. «Jeg er så glad i å ha gjester og stelle i stand! Da kommer smilet helt av seg selv!»

Gunhild Lovise har helt fra hun var liten vært interessert i mat og råvarer. Noe av det hun liker best med å jobbe på Hey Honey, er den høye kvaliteten på råvarene, og at vi lager mye av maten selv fra bunnen av. Gunhild Lovise ønsker å inspirere folk til å lage mat som både smaker godt og gjør godt. Hun skriver kokebøker og holder matkurs der maten er naturlig, uten gluten og melk. «Vi er stolte av det du får til, Gunhild – og er glade for at du jobber hos oss!»

Sandra er vår medarbeider i HEY HONEY HOME og har fått ansvaret for PROSJEKT. Vi har flere kunder som ønsker råd til å innrede hus eller leilighet, hytte og kontor. Spesielt fokus er våre helt unike interiørkonsepter fra danske GUBI og VIPP. Vi fokuserer på kvalitet og det varige, god smak og kloke råd når du skal innrede med noe nytt.

Sandra Pedersen er 25 år gammel og kommer fra en liten plass som heter Bømlo. De siste årene har hun bodd på nydelige Ålgård hvor hun stortrives, men før Sandra endte opp her har hun gjort en del andre spennende ting.

I 2015 flyttet hun fra barndomshjemmet til New York for å studere business. Dette var en opplevelse hvor Sandra vokste som person og lærte mye om det å drive egen business. I 2016 kjøpte hun sin første bolig i Stavanger og begynte å studere markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI.

I dag bor Sandra sammen med kjæresten som er fra Ålgård. Her har de pusset opp et gammelt hus sammen. Denne prosessen delte hun på sin interiør Instagramkonto som i dag har over 50 000 følgere og som har blitt en stor del av hverdagen hennes. Interiør har alltid vært hennes store lidenskap og noe hun bruker mye tid på. Sandra er svært kreativ og bruker store deler av fritiden sin på ulike ”DIY» (gjør det selv) prosjekter som hun deler på sine plattformer.

Nå jobber Sandra i vår HEY HONEY HOME og hjelper deg med gode råd, tegner og forklarer hvordan du kan få det i ditt nye hjem, på hytta og på kontoret, enten du pusser opp eller bygger nytt.

LYST TIL Å JOBBE I HEY HONEY? Vi leter hele tiden etter flinke
medarbeidere og er du glad i mennesker, vet å smile og er interessert i kaffe,
pizza, god mat og drikke, interiør, kunst og design – hører vi gjerne fra deg.

Vi i HEY HONEY jobber hver eneste dag med å bygge en god kultur og godt
miljø på arbeidsplassen. Vi har det travelt og liker oss når det koker litt. Våre
kunder er vårt viktigste fokus – ikke bare bygninger og ting.

POST/BESØKSADRESSE HEY HONEY; Ole Nielsensvei 25, 4330 Ålgård

Take Away, Gavepakker, Arrangement – ring oss gjerne – eller send oss en mail!

HEY HONEY AÅ, Ole Nielsensvei 25, 4330 Ålgård
Org. nr: 913313186 MVA
Mail: algard@heyhoney.no TLF: 904 18 149

MARIT KOMMEDAL, daglig og faglig leder / partner
Mail: marit@heyhoney.no TLF: 952 30 856

SANDRA PEDERSEN, salgsleder HEY HONEY HOME
Mail: salg@heyhoneyhome.no TLF: 944 86 779‬

Back To Top