skip to Main Content

POST/BESØKSADRESSE HEY HONEY; Ole Nielsensvei 25, 4330 Ålgård.

TakeAway, Gavepakker og Arrangement – ring oss gjerne, send en mail eller kom innom og hils på oss!

HEY HONEY COFEE AND DESIGNHOUSE

Ole Nielsensvei 25, 4330 Ålgård
+47 904 18 149

Café/CoffeeBar
+47 904 18 149
post@heyhoney.no

MARIT KOMMEDAL, daglig og faglig leder / partner
marit@heyhoney.no
+ 47 952 30 856

HEY HONEY designhouse

TONE HERIGSTAD, partner
tone@heyhoney.no
+ 47 907 79 965

Marit kommer fra det søte liv i Frafjord. På kjøkkenet sammen med farmor lærte hun at den beste maten ble laget fra bunnen av. Mye ble dyrket og mye produserte de selv på gården.
«Dette har jeg tatt med meg videre i livet og jeg er fortsatt opptatt av gode smaker med gode råvarer!»

Brenner for at folk skal kunne ta bevisste valg der kvalitet foran kvantitet er viktig. Og ikke minst at sosialt og godt lag står i sentrum.
Fritiden mener hun er best å bruke på turer i de majestetiske Frafjordfjellene, være sammen med gode venner eller på sofaen med en dritbra serie!

Julia er en kaffeglad småbarnsmor som får ny energi av å treffe fine og hyggelige folk på jobben i kaffebaren.

Oppvokst i Tyskland, men friåret i Norge fristet etter videregående – og det ble så mye mer! Først traff hun blink med kjærligheten til en kjekk Brynekar, så falt hun for landet og alt det flotte Norge har å by på! Det ble etterhvert reiselivsstudier ved Norsk Hotellhøyskole, familie og hus på herlige Ålgård.

Etter noen år i regnskapsbransjen, fristet en arbeidshverdag med mer fart og gode møter fjes til fjes. «Jeg er så glad i å ha gjester og stelle i stand! Da kommer smilet helt av seg selv!»

Gunhild Lovise har helt fra hun var liten vært interessert i mat og råvarer. Noe av det hun liker best med å jobbe på Hey Honey, er den høye kvaliteten på råvarene, og at vi lager mye av maten selv fra bunnen av.

Gunhild Lovise ønsker å inspirere folk til å lage mat som både smaker godt og gjør godt. Hun skriver kokebøker og holder matkurs der maten er naturlig, uten gluten og melk. «Vi er stolte av det du får til, Gunhild – og er glade for at du jobber hos oss!»

Tone er opptatt av service, kvalitet og design.
«Jeg elsket å besøke mor som jobbet på Mariaboden i Sandnes. Her var det fokus på skandinavisk design, trender og en butikk med god stemning. I tillegg har jeg vært så heldig å være nabo med Rolf Frøyland som var designer på Figgjo i nesten 50 år og som har skapt flere klassikere. Jeg går for kvalitet foran kvantitet. Det er bærekraftig og fint å kunne tenke at noe kan gå i arv. Jeg er også glad i god mat som er laget fra bunnen og med hjertet, men mest av alt er jeg opptatt av det sosiale rundt et måltid. Hvorfor tror dere Thorvald Stoltenberg inviterte verdenstopper hjem til frokost rundt sitt private kjøkkenbord?»

Back To Top