skip to Main Content
Husk du kan også bestille alt fra vår MENY som Take Away – 904 18 149

DANSKE VIPP ER ET AV MEGET FÅ MERKER VI HAR VALGT Å SATSE PÅ I VÅR HOME BUTIKK. Vi er stolte av å representere dette helt unike konseptet innen møbler, kjøkken og kjøkkenutstyr – ja til og med hus, her hos oss. Stikk innom så kan du kjenne på kvalitet – og det som skal kunne vare en stund.

Vi selger kun det vi liker selv og alle varer er håndplukket. Vi har funnet frem til dyktige håndverkere, glassblåsere, keramikere, kunstnere, designere og tekstilarbeidere som vi kjenner, stiller oss bak og som vi respekterer for det de gjør til beste for oss alle, miljøet og vår planet.

HEY HONEY HOME samarbeider med kjente og mindre kjente billedkunstnere, og som vi har et helt spesielt forhold til. Har dere spesielle ønsker og leter etter noe helt spesielt og personlig, kan vi i samarbeid med våre kunstnere gjerne skreddersy motiver, bilder og innramming for deg. Vi jobber med maleri, foto og andre materialer.

Camilla Prytz er en av landets mest spennende og mangfoldige kunstnere innenfor sine valgte materialer. Hun arbeider med glass, porselen og emalje. Camilla har med seg sine helt unike ting hos oss på Hey Honey Home.

Camilla Prytz er en av veldig få som mestrer denne helt spesielle teknikken med emalje. Som venn av huset er vi svært glade for å ha Camilla med oss i arbeidet med å skape en «oase» her oppe på Ålgård.

GUBI er et dansk og familiedrevet designhus etablert i 1967. Det startet med egne møbler, men utviklet seg til å bli en scene for global design av nye, unge og talentfulle designere. Designikoner som Bestlite Lamp, Beetle Chair med flere kjente er representert på den internasjonale scene – bl.a. i New York og hos MoMA. GUBI er i dag et velrenommert designhus i København – byen vi nordmenn elsker. Kombinasjonen av det klassiske og etablerte mikset med ny design, ny teknologi og bærekraftig bruk av materialer og produksjon, er en av grunnene til at vi liker GUBI. Bli med inn i en helt ellevill verden. Vi hjelper deg gjerne med en lampe, en sofa eller et helt hus. Dette vil aldri være feil! Også på jobben og på kontoret setter GUBI en fascinerende standard.

hey honey - bier
NYHET!
TEIXITS VICENS
(1854)

For første gang i Skandinavia har vi fått lov til å representere et designikon fra Middelhavet – fra Mallorca. Det typiske Mallorkinske mønsteret er svært populært spesielt blant skandinaver som ferierer eller har hus på denne grønne, vakre øya. Vi har puter og brødkurver, bordløpere, brikker, bagger, glass og keramikk. Alle stoffene er vevd – ikke trykket! Med VICENS blir det sommer – uansett årstid. Ønsker du deg noe spesielt, hjelper vi deg gjerne.

Back To Top